FORRETTER / STARTERS
JORDSKOKKESUPPE | 105,-
– MED URTER OG KAMMUSLING
Sunchokesoup – herbs – scallop
FISKETOAST | 95,-
– MED GRØNKÅL – SALAT
Fishtoast – kale – salad
FASAN | 95,-
– MED FERMENTERET HVIDLØG – SALAT
Pheasant – fermented garlic – salad
OKSETARTAR | 125,-
– MED ESTRAGON – PERLELØG
Beeftatar – tarragon – pearl onion
HOVEDRETTER / MAIN COURSE
MØRBRAD | 349,-
– PAK CHOI – GLASKÅL
Beef Tenderlion – pak choi – kohlrabi
KALVEKÆBER | 315,-
– MED JOMFRUHUMMER – PERSILLEROD
Veal jaw – lobster – parsley root
HELLEFLYNDER | 269,-
– MED KÅL – ÆBLER – GRÆSKAR
Halibut – cabbage – apples – pumpkin
KULMULE | 249,-
– MED SPINAT – REJER
Hake – spinach – shrimps
SELLERI | 185,-
– MED LØG – HASSELNØDDER – ESTRAGON
Celery – onion – hazelnut – tarragon
TILVALG / SIDE DISHES
POMMES FRITES | 45,-
French fries
ÅRSTIDENS GRØNNE SALAT | 59,-
Green Salad of the season
DESSERTER / DESSERTS
IS À BELLA SYMFONI | 95,-
Icecream from Is à bella
ÆBLER | 98,-
– SERVERET MED KANEL – FILODEJ
Apples – cinnamon – filo
OSTE FRA THISE MEJERI | 105,-
Cheese from our local dairy “Thise Mejeri”
KRANSEKAGE | 39,-
Marcipan cake